2012. július 21., szombat

Mindennapjaink....

Elszaladtak a napok, hetek,nem írtam semmit, pedig történtek ám mindenfélék...
Hazajöttünk a Balatontól......két hete...:-)  Holnap után meg megyünk vissza :-)))   De itthon annyi intézni-pótolnivalóm volt, hogy észhez sem tértem :-)

Nadia remekül érzi magát. Lassan barátkozik velünk :-)  Ez elég viccesen hangzik így, cirka 4 hét együttlét, kényeztetés, tejben-vajban fürösztés után.....de ez van. Ma már gyakran odajön hozzánk, csak úgy, se szó se beszéd......és nyomja az oldalát egy simiért...Reggelente feljön az emeletre, megnyalogatja a lábamat, benéz a fiúkhoz...:-)   Sőt!!  Már puszit is ad :-)  Aztán, amikor nem is számítunk rá, nem is gondoljuk.....megretten és elmenekül....:-(  Na persze, az már csak emlék (rossz emlék), amikor a kert legtávolabbi bokra alá fészkelte be magát :-)

Itt meg kell említenem két szót, hogy majd évek múlva is emlékezzek rá. Zokni és melltartó :-))))  Nem kell nevetni!!! Mániákusan lopkodja :-)  Néhány darab áldozatul is esett, de azóta jobban figyelünk :-)

Zeusszal nagy a szerelem :-)  De Zeusz a főnök :-)  Pillanatok alatt lerendezi, ha a kiscsaj túlzásokba esik :-)  Azért neki is sikerült Zeuszt kitúrni az ágyából :-(  De ez a tüneményes kutya elviseli....

Egyébként, azt hiszem, a legnagyobb érdem a Zeuszé. Ő tanítja a legtöbbet a kis vizslának. Ő tanítja meg arra, hogy mit szabad és mit nem, hogy szót kell fogadni, azt kell tenni, amit a "nagyok" mondanak.

Magos Judit szavaival élve, Zeusz igazi kutya tréner lett :-))

Nadia nagyon szépen eszik. Már nem válogat, a sárgarépát is bepucolja az utolsó darabig :-)  A gyümölcsöket is szereti, és a jégkrémet....és a sonkás kiflit....na meg a kakaós csigát :-)

Együtt esznek Zeusszal, tiszteletben tartják a másik ételét.....de amikor végeztek,cserélnek.......és mindkettő kinyalogatja a másik tálját :-)  Nagyon mókás :-)

Azért van olyan rosszaság, amit Zeusz tanult el Nadia-tól :-(   Nézzétek csak!  Így néz ki az udvarunk.......mint amikor egy erdőn tornádó vonul át :



És nagyon elfáradtak ám!!!

Ettől már csak az a durvább, hogy a ház is tele van bot rágcsákkal :-)

Remélem, Németországban, új családjánál is lesz bőven bot az udvaron :-)))

És akkor néhány fotót mutatok, mert van ám rengeteg....


De lassan hűl az a sonkás kifli!!!!  :-))

Kihűlt :-))

Kukucs :-))


Szépség....

Mondtál valamit???

Csak tudnám, hogy mit ártott Nadia-nak az a szegény díszfű??? :-((



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése