2012. július 1., vasárnap

Nadia

Nagyon, nagyon meleg van :-(  Közel 40 fok :-( Még jó, hogy a Balatonnál vagyunk, hűvös házikóban, árnyékot adó ősfák alatt...( na jó, nem ős, de bő 30 éves fák...:-))
Itt egy fokkal jobban viselhető a hőség, mint a városban......szerintem.
Nadia remekül van. Napok óta szépen eszik, már a házi kosztot is meg tudja enni, és imádja :-)  Háromszor kap enni, kisebb adagokat. Reggel és este tápot. Ma zöldséges tészta volt csirke hússal az ebéd :-)

Zeusszal imádják egymást. Hatalmas hancúrozást, birkózást rendeznek.Zeusz hallatlanul béketűrő kutyus. Ha a kicsi az agyára megy, egyszerűen lenyomja a földre, jelezve, hogy itt a vége :-)

Nadia már nem bújik el előlünk. Most is itt hűsöl a teraszon a lábam mellett :-)  Mondhatom, ma már keresi a társaságunkat. Már magától is jön a simizésért, de sajnos még olyan erős nála a beidegződés , hogy néha előfordul, hogy elmenekül, ha felé nyúlunk.....Szegény drágám, mikorra fogja ezt kiheverni?

Éjszakánként jól alszik, de szinte minden éjjel rá kell ripakodnom, mert felkel játszani :-)  Ez legyen a legkevesebb, mert szépen visszafekszik, és alszunk reggelig :-)

Már ő is úgy csovizik a farkával, hogy majd elrepül :-)   Ezt Janánál írtam, hogy milyen erőseket csapott a farkával, hát lassan Nadia is ott tart :-)  Úgy látszik, ez vizsla szokás :-)

Imád botozni.....hihetetlen sok szemetet képes behordani a nappaliba, gondolom, nekünk :-)

Egy újabb fehér pólóm lett a vizslamentés áldozata :-(  Jana is szétrágott egyet, és most Nadia is :-(  De hogy miért pont a fehéreket, amikor én is azt szeretem a legjobban most, nyáron???

Akkor történt, amíg elmentünk a fiúkkal Siófokra vásárolni és egy Ásvány Múzeumba. Nem volt egyedül, mert Zeusz is itthon volt, és a férjem is - igaz, ő az emeleten dolgozott, és nem figyelt rájuk.
Ma pedig valami műanyag vackot szedtünk ki a szájából, azt sem tudtuk, mi az......nemhogy azt, hogy honnan vette.....Lehet, egyszer majd valahonnan hiányozni fog :-)  Szóval, azért figyelni kell rá.

De továbbra sem tudok mást mondani, egy édes, szeretni való vizslácska, akivel az égvilágon semmi baj nincs......

A kertszomszédba megérkezett Max, a beagle. Tavaly óta jól meghízott, alig ismertük meg. Most aztán a kerítés mellett megy a jambori :-))

Továbbra is imád sétálni Nadia, és nagyon szereti a jégkrémet :-)) Gyümölcsöt egyelőre nem eszik, de szerintem csak azért nem, mert nem ismeri. A sárgarépát hihetetlen ügyességgel kotorja ki az ételéből, de azért később, apránként megeszegeti. Hiába, a kényszer nagy úr :-)

Elmúlt 3 óra, hamarosan elmegyünk fürödni :-)  Mutatok néhány fotót.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése