2012. július 30., hétfő

Újra nyaralunk :-)

Igaz, már egy hete :-) De az idő valahogy nagyon szalad...
A kutyusok nagyon szeretnek a Balatonnál lenni ( milyen meglepő :-))
Igaz, hogy otthon is kertes házban lakunk, és nyitva az ajtó, és szabadon járhatnak ki-be......de valahogy itt mégis más... Ha mást nem nézünk, csak azt a sok-sok madarat, amik a kertben ugra-bugrálnak, és lehet rájuk vadászni :-) Mert Nadia mindenre vadászik, ami mozog :-) Legyen az pillangó, légy, falevél.....:-)

Ezen kívül, itt naponta kétszer sokkal nagyobb mezőre mennek sétálni, ahol szintén remekül lehet vadászni :-)

Valamint belehemperegni minden egyes pocsolyába, ami útba esik :-) Valamelyik nap nyakig sárosan jött haza, le kellett a kerti csapnál fürdetni :-)

Jut eszembe, ásni is imád :-) Vagy ezt már írtam?? De ezt is csupán a vadász ösztönei miatt - mindenképpen ki akarja kapni azt a valamit a lyukból :-)) Néha mondom neki, Nadia, húzd ki az orrod, mert valami megharapja.....akkor aztán nézhetsz :-)

Ha már az orra szóba került, ez is most jut eszembe: úgy iszik, hogy az orra elmerül a vízben :-)))))))
Hááááát, én még ilyet nem láttam. Lehet, hogy vizslásoknak ez nem újdonság, lehet, hogy ez vizsla szokás........, de ezzel most találkozom először, és bevallom, roppant mókás. Utána pedig, ahogy kiemeli a fejét a vízből, végig csurgatja, amerre megy....:-)

Ja, és ebéd után a fiúk mindig szaladnak egy szalvétával, mert a szeméig rizses az orra :-)))

Háááát, nagyon mókás egy "vizsluci" :-)  Nevetnek rajta mindig a többiek, mert így szoktam becézni őket :-)

Nagyon-nagyon szeretjük. Őt is. Mint korábban Janát, és Mandulát.

Ma olvastam egy nagyon kedves levelet, amit a leendő családja írt, hogy milyen nagy szeretettel várják őt.
Lesz "testvére" is, Stella, egy magyar vizsla. Ennek nagyon örülök, mert Nadia társas lény, nagy szüksége van játszótársra. Képzeljétek, Stellának van saját FB oldala is, ha van kedvetek, keressétek meg! Stella magyar vizsla a címe. Gyönyörű, tüneményes kutyus ő is! Látszik rajta, hogy milyen boldog, elégedett, jól tartott kutyus. Így sokkal könnyebb lesz nekünk is elengedni Nadiát, hogy tudjuk, nagyszerű helyre kerül.

Még valami eszembe jutott. Nagyon jó étvágya van Nadiának, mindent eszik válogatás nélkül. És bár nem akar hízni ( nagyon izmos, de még mindig kilátszanak a bordái :-( ), döbbenten vettük észre, hogy nagyon sokat nőtt. Majdnem akkora, mint Zeusz...  Egy igazi nyakigláb kamasz lányka :-))))

És akkor most lássuk a fotókat!

Még otthon, Budapesten :



Mindig csak a játékon jár az esze...:-))))






Kihűlt-e már a kalácsom????   A frissen sült, forró almás pitét szugerálták, amit az ölemben tartottam :-)


 Kihűlt :-))) Meg is ették az utolsó morzsáig :-)))



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése