2012. augusztus 29., szerda

Balatoni hétköznapok

Pántlika, köszöni, jól van :-)

Valahogy így telnek a mindennapok :-)










Botozás ( nahát, milyen meglepő!), bírkózás, hempergés, futkározás, séta....:-) Nem csoda, hogy estére "hulla fáradt " lesz :-)

Pántlika az első kutyusom, aki kicsit "gázosabb". Szőrtüsző atkája van, minek következtében itt-ott, pl a fülén, nincs szőr, valamint gombás lett az orra,  a teste pedig tele van apró kis göbökkel, ami valószínűleg valami allergia. Ezenkívül kicsit csámpás, és valahogy a csípője sincs rendben.
De ugye a külső nem számít :-) Őt is utcán fogták be, ki tudja mióta, merre kóborolt, mit evett, merre járt.....
Próbálom bepótolni, amit lehet. Orvosi kezelés mellett adok neki multivitamint, valamint minden finomságot, ami tápláló lehet számára. A husit nagyon szereti :-) Na de ugye, sok husi nem egészséges......így kap sok zöldséget is, amit kezd megenni...:-) De valahogy a rizst még nem csípi :-) Így kitartó, szorgos munkával igyekszik kikotorni minden "ehetőt" a rizs közül :-)  Ügyes! :-)
A sütit, kekszet, fagyit ő is imádja :-) Juti falatokat is kap, ha szépen leül :-)
Szépen sétál póráz nélkül, szót fogad és már hallgat a nevére. Éjjel is jól alszik. Tündéri kutyus, és rettentően igényli az ember szeretetét. Cserébe ő is reeeeeeeengeteg szeretetet ad. ( Jóból is megárt a sok :-) Értsd úgy, le sem lehet vakarni :-))
Lassan hazamegyünk Budapestre, megkezdődik a suli. Vége az arany életnek. A fiúk is jóval kevesebbet lesznek otthon, mindenki rohan, nem leszünk olyan sokat együtt, mint a nyáron. Megkezdődnek a dolgos hétköznapok. De az élet megy tovább, és remélem, nagyon jó örökbefogadó családot fog találni Pántlika. Mert megérdemli!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése