2012. augusztus 25., szombat

Riszálom igyis, ugyis......:-)

Erre fogunk a leginkább emlékezni Lilikével kapcsolatban :-)
Olyan erősen csóválja a farkát, hogy jár az egész feneke :-) Ádám szerint előbb-utóbb csípőficamot fog kapni :-)))
A másik emlékezetes dolog a pacsi....:-)  És a harmadik, ami talán a legemlékezetesebb lesz számomra........., hogy az ágyamban aludt :-)) Ő volt az első vizslácska, aki befészkelte magát az ágyam végébe :-) Eleinte ugyan megpróbáltam kitessékelni, de aztán legyintettem egyet.......ugyis elmegy tőlem :-))))
( Bocs, Adri!! :-)))
Na most, ez még csak hagyján, de meglátta ezt az én áldott jó Zeusz kutyuskám., aki úgy gondolta, ha a másiknak szabad, neki is....:-) Így reggelente a fiúk arra ébredtek, hogy hol egyikük, hol másikuk ágyában alussza az igazak álmát :-))
De ennek vége. Lilike ma gazdisodik, és visszaáll minden a régi kerékvágásba.

Bizony. Most még nyaral a Balatonnál, de néhány óra múlva Adri érte jön, és hazaviszi...Haza, végleges otthonába. Boldog vagyok, mert tudom, hogy nagyon jó helye lesz. Lesz testvére is, Zserbó, és Adriék nagyon fogják szeretni őt. Ez már abból is látszik, hogy nem bírják megvárni a jövő hétvégét, amikor már otthon leszünk, hanem érte jönnek a Balatonhoz. Annyira szeretnének már vele lenni :-)

Alig telt el egy hét, és ismét el kell szenvednem az elválás keserves perceit. Már most csomó van a gyomromban, és számolom a perceket. Ez van. Ez az ideiglenes sorsa. Nem maradunk azonban árván,mert Adrienn hoz nekünk egy meglepetést :-) De erről később....

Szóval, az együtt töltött két hétből egyet Budapesten, egyet a Balatonnál töltöttünk. A kutyák (is) nagyon szeretnek a Balatonnál lenni :-) Hatalmas séták, más a levegő, a feeling....:-)

Íme néhány fotó :










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése