2012. december 2., vasárnap

Nehéz napok

Nem vagyok feldobva :-( És sajnos, tévedtem, mert lehet még a rossznál is rosszabb....
Hanga nincs jól. A sebe nagyon csúnya volt, és mély. Komoly volt a műtét. És nem biztos, hogy ezzel vége. Lehet, hogy újra meg kell operálni. Gennyesedik. Idegen test nem lett meg, de lehet, hogy van :-( Csak másfelé indult :-( Nagyon aggódom...Segítsetek! Küldjetek nekünk pozitív energiát, erőt ennek a kis ártatlannak a gyógyuláshoz! Meg kell gyógyulnia!!

Csak úgy magamnak, hogy majd emlékezzek rá. Tegnap reggel elmentünk kontrollra, kötözésre. A rendelőben el kezdett csöpögni a vér a sebből....Még szerencse, hogy nem itthon. Mondták, semmi vész. Átkötötték, és mondta a doki néni, hogy sajnos egy vérömleny keletkezett, amit majd nyomogatni kell, hogy kitisztuljon. O.K. Hazajöttünk. Egy bő óra múlva szaladtunk vissza, mert annyira vérzett, hogy teljesen átázott a nagy kövér kötése, és a párnája is. Az orvosok szerint ez nem sok vér..:-)   Nekem sok volt..:-) Újabb kötés. Hazamentünk. Többnyire feküdt a kicsikém, vagy ült. Kaptam kötöző anyagot, ha megint átvérzik, cseréljem ki :-) Én! Aki két csepp vér látványától is elájulok :-( Na de erre nem volt szükség, mert ugyan el kezdett csöpögni a vér.....a jól látható sebből :-( A kötés ugyanis elvándorolt...lecsúszott. Futás vissza a rendelőbe. Akkor kapta azt a bombabiztos kabátkát, a tarkabarkát, ami már nem mozdult el, így nyugodtan aludtunk éjjel :-)

Ma este ismét voltunk kötözésen, és holnap is megyünk. Ez nem is lenne baj, csak ugye, nincs rendben a seb....ez a nagy baj! Nem tudom, mit tehetnék még a kicsi vizsiért. :-( Imádkozom.

Egyébként a közérzete jó, eszik szépen, ma kint járt a kertben, csak pocsék idő volt. De volt sétálni is a környéken, és nagyon boldogan ment. Persze bágyadt, de ez normális. Talán. Nem kell mondanom, hogy rengeteg szeretetet és simizést kap, és természetesen meleg házban, puha párnán alszik, és mindenféle finomságot eszik. Mit tehetnék még érte, hogy meggyógyuljon?

Az első kötés


Ez már a 2.



És íme a 3., a "bombabiztos" . Szép nap volt :-)



Zeusszal nagyon nehezen barátkozik. Gondolom, valami lelki sérülés érhette. Pedig Zeusz annyira de annyira szeretne vele játszani, és olyan kedvesen fogadta, mint az összes többi vizsit.
De lehet az is, hogy a fájdalom miatt. Hanga morog rá, ahogy a közelébe megy. Igaz, már nem mindig. Ma pl. többször is szaglászták egymást "szülői felügyelettel" :-) Remélem, megbarátkozik, ahogy telnek a napok, és tudomásul veszi, hogy Zeusz is ide tartozik :-) Az állatorvosnál sem barátkozik. Ott is morog a kutyákra, akik közel merészkednek hozzá. Ellenben az emberekkel nagyon barátságos, idegenek is nyugodtan megsimogathatják. Ki tudja, milyen atrocitásban volt része korábban :-(  Viszont úgy tűnt, a macskák nem izgatják :-)
Nyugodt kutyus, és szerintem nem csak a betegség miatt, hanem egyébként is. Igaz, nem annyira fiatal már, 4-5 éves lehet. Már nincs talán akkora mozgásigénye, mint ifjú társainak. Nem rágott szét semmit, nem tett kárt semmiben. Most azt gondolom, olyan gazdira lenne szüksége, akinek ő a szeme fénye, és nem kell osztoznia a szereteten másik kutyával :-)  Bár én most tudnék örülni egy kis rendetlenkedésnek....ha az a gyógyulás jele lenne. Remélem, pár nap múlva már sokkal jobb hírekről írhatok, sokkal vidámabb hangulatban.

2 megjegyzés:

  1. Biztosan rendbe jön, fog még hancúrozni ahogyan a többiek is tették. Ilyen gazdi mellett ez nem is lehet másként! Fel a fejjel!

    VálaszTörlés
  2. Igen, ilyen gazdi mellett biztosan hamar meggyógyul! Küldjük a gyógypuszikat!

    VálaszTörlés