2013. január 21., hétfő

Gyógyultnak nyilvánítva :-)



Hanga meggyógyult :-) Ez a bűbájos, tüneményes vizslácska köszöni mindenkinek az aggódást, a drukkot, az energiát! Végre, önfeledten mosolyoghatunk!
Szombaton kiszedték a varratait, a sebe gyönyörű! Illetve már nem seb, már csak heg. Hegek. Mert több is van a mellkasán. De bánja az ég, a lényeg, hogy Józsi doki bácsi megtalálta azokat a fránya a fogvájókat, és meggyógyította kicsi Hangát. Örök hálám érte!!

Azt hiszem, Hanga most kezd igazán önmaga lenni. Most kezd úgy viselkedni, ahogyan egy vizslának kell :-) Olyan hancúrozást, ugri-bugrit rendezett Zeusszal a hóban, hogy öröm volt nézni.
Most már ő is 100%-os vizslácska. Micsoda boldogság!

Még 3 naponta azért átugrunk a rendelőbe kontrollra, és készül majd újabb röntgen is, na de a napjaink is merőben mások.

7 héten keresztül kűzdöttünk. Kimondani is sok. De túl vagyunk rajta, és ez a lényeg.
Az ödémák is felszívódtak. Mutatok egy fotót, amikor még borogatnom kellett. Ő ezt is olyan fegyelmezetten tűrte. Mert ő egy igazi hős!! Az én hősöm!! Példát vehetünk róla.



Lekerült a póló, ami már a védjegye volt :-) Sokan azt hitték, ez valami divat. Egyszer egy fiatalember ( aki az énekes Tóth Gabit kísérte el a rendelőbe a kutyájával) megkérdezte, hol lehet ilyet venni :-) Azt hittem, viccel.....de nem. Komolyan gondolta, mert nem jött rá első ránézésre, hogy ez egy gyerek póló :-)
Szóval, Hanga pucér :-) Nagyon furcsa és szokatlan :-) És lám-lám......a póló alól egy gyönyörűséges, selymes, fényes bundájú vizslácska  került elő :-) Csodálatos!

Múlt hétvégén Katáék is meglátogattak minket, Judit rengeteg gazdikereső fotót csinált róla.
Mutatom. Most többet nem írok, csak feltöltöm a fotókat. 
Szeretnék majd egy külön bejegyzést arról, hogy mire tanított engem ez a kis kutya, az elmúlt hét hét kűzdelme. Szeretnék arról is írni, hogy mennyire hálás vagyok....embereknek, a sorsnak, az életnek.....
Majd legközelebb...

Hanga már alszik, én még olvasok kicsit...:-)



Egy zenerajongó Zeusz :-)   A ridgeback :-)


Gyönyörű....



A profi fotók M. Judittól :

Pisiiiiil :-)  Az a fej!!!!







Köszönöm, hogy velem vagytok!

1 megjegyzés:

  1. 3-szoros HURRÁ! Legyen minél hamarabb boldog gazdis kutyus! Kati

    VálaszTörlés