2013. március 5., kedd

Hétköznapok

Elszaladt egy hét. Mintha Sánti mindig is hozzánk tartozott volna.....Hangával együtt :-)
Csuda aranyos ez a három barna így együtt.

Na a második mondat nem teljesen korrekt. Sánti egy tüneményes kutyus, de még mindig nagyon fél. Ezt pedig napok óta úgy hozza a tudomásunkra, hogy megugat minket....miközben menekül előlünk :-(  Ez így túl bonyolult, mert nem is mindig ugat meg, csak ha ismeretlen, váratlan dologgal találkozik. pl. Valaki téli kabátban jön haza, és még nem látta így.....vagy egy csomag fagyasztott húst hoztam be a garázsból......vagy álmából riad fel....

Egyik éjjel igen komikus helyzet alakult ki. Mindenki békésen aludt, Sánti az emeleti társalgóban, a szoba ajtóm mellett.....Áron hirtelen felindulásból szeretett volna kimenni a mosdóba....kinyitotta az ajtaját, a szobában felkapcsolt lámpa.....ettől Sánti felriadt, hatalmas ugatásba kezdett. Erre Hanga is felriadt, és felugrott az ágyban, ugatott kettőt.....majd látva, hogy semmi érdekes, fordult egyet és visszafeküdt. Zeusz is kiszaladt megnézni, mi ez a lárma :-)  Konstatálta, hogy semmi....gyorsan visszamászott Bandihoz :-)   Ádám is kijött.....és persze én is, hogy megnyugtassam a kutyust....na meg Áront :-)   Jó kis kalamajka az éjszaka közepén :-)

Igaz, egyre ritkábban fordul elő az ilyesmi, de értetlenül állunk előtte :-(

Egyébként, tündéri kutyus. Már írtam korábban, nyugodt, szót fogad, szépen sétál, szépen eszik, bújós, a farka neki is egyfolytában jár :-)
Szobatiszta, éjjel is jelzi, ha ki kell mennie. Gyerekeket, kutyákat szereti, bár Hangának nem bocsájtja meg a sok szekatúrát, egyre többször előfordul, hogy visszamorog rá.  Zeusszal nagyokat játszanak a kertben, de Hangával nem lesznek barátnők.....Hacsak........de erről később :-)   Hjajjj, a kényszer nagy úr!!!

Sánti szeret a kertben időzni, amióta szép napos az idő, sokat vannak kint Zeusszal. Édesek, ahogy fekszenek a bejárat előtt, és "szagolgatják a levegőt" . Érzik a tavasz illatát??

Jártunk a rendlőben is, kapott oltást és egyebeket, amit ilyenkor kell. Sajnos, csúnya fülgyulladása van, két naponta járunk fültisztításra, és naponta 3x kap fülcseppet ( azt persze itthon)

Nos, így telnek a napjaink. 3 kutyával. Igazából, nem is olyan nagy gáz, hogy hárman vannak. Legalábbis velük nem, mert jó kutyusok mind.

Mutatok 1-2 fotót.


Én dolgozom, ők őriznek :-))


Sétálunk, sétálunk....


Reggeli szertartás :-)   Tomi addig nem hajlandó elindulni suliba, amíg a "vizsla szeretgetés" meg nem történt :-))




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése