2013. október 9., szerda

Ebi gazdisodik :-)

Hihetetlenül elszaladtak a napok, és nagy a boldogság, Ebi hamarosan költözik új családjához :-)
Mutatok majd sok szép képet, de ami fontos, amit meg kell őrizni az utókornak :

Ebi rettentő szeretetigényes kislány. Egész nap csak a simizést szeretné, emlékeztet Böskére, mint a dömper, úgy tol el mindenkit az útból, hogy őt   őt   őt   simogassuk.

Azóta felmerészkedett az emeletre, sőőőőt.....velem alszik :-) Nyugodt, jól alszik éjjel, én pedig szemmel tudom így tartani.

Imád sétálni, futkározni a mezőn, szeret labdázni  ( még egy almával is képes játszani :-)), de vissza adni nem akarja. Így meg ugye elég unalmas. Néha Zeusszal hatalmas huzakodósat játszanak a 2 labdás kötél játékkal, de lazán elveszi Zeusztól. Akaratos kis csaj, Zeuszt pedig rendesen terrorizálja :-)  Ez a nagy maci meg úgy fél tőle, hogy rossz nézni. Ebi simán beleeszik a Zeusz ételébe, aki hagyja....  bezzeg amikor Zeusz az ő üres tálját ki szeretné nyalogatni (biztos ami biztos), nos neki ugrott, és lett nagy hadd el hadd....
Ezt úgy jellemeztem, hogy Zeusz füle nyálas lett :-)  Konkrétan így kell érteni. Nem lett seb, nem folyt vér, de nyálas lett....És nem ő nyalogatta össze a saját fülét :-)   Nos, Zeusz elkerüli a kicsit, ezért nem játszik vele nagyon (kivéve a mezőn). Pedig Ebi nagyon szeretne játszani, hívja is gyakran.
Ebi szereti a gyümölcsöt is, almát, körtét, banánt. És persze a sütit, az édeset, a sósat.

Szombaton rendezvényen voltunk vele a Kolosy téren, az Állatok Világnapja alkalmából. A buli nagyon jól sikerült, az idő csodás volt, Ebi nagyon hősiesen viselte az egész napi tortúrát :-)  Estére ugyan baromira elfáradt, de tüneményes volt napközben. Itt ismerkedett meg vele egy kedves család és vizslájuk, és szerelem volt első látásra. Még aznap jelezték, hogy szeretnék Ebit örökbefogadni, így lassan csomagolunk, és pénteken költözik :-)  Nagy boldogság ez, annak ellenére, hogy nagyon szeretjük őt, és nagyon jó, hogy itt van velünk. Bízom benne, hogy kicsi élete révbe ér, és boldog lesz. Mert megérdemli.
Nekem meg ugyis jön a következő.













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése