2014. október 24., péntek

Bufi mama

Bufika több, mint 3 hete él velünk. Sok minden történt....Az első napokban sokat sírdogált. Gondolom, a babái miatt :-( Lassan megnyugodott. Megszeretett, elfogadott minket. Túlságosan is. Annyira ragaszkodik hozzám, hogy ha kiteszem a lábam a házból, ül az ajtót figyelve és sír..... Ezt mesélik a többiek :-( Ugyanis akkor sem marad egyedül, lehet, hogy rajtam kívül a népes család minden tagja itthon van, de ő utánam sír :-(
Más módon is kimutatta szeretetét. Séta közben gondolt egyet, ott hagyta a többieket, és hazaszaladt hozzám :-(  Pedig nagyon szófogadó, póráz nélkül futkározik a mezőn.

Nagyon jó kutyus. Szobatiszta, kedves, bújós, nem rongál. Nyugodt, nem lop (kaját), jól alszik, egyszóval majdnem tökéletes. Szépen eszik, ami teljesen meglepő egy agyon éheztetett kutyustól. Sőt, ha nem esik jól neki az étel, nem eszi meg mindet. Még mindig naponta 3x kap enni, és hála égnek, már látom rajta a hízás jeleit :-) Egy hete megkapta az oltásait is. Kap vitaminokat, és persze finom, tápláló ételt, zöldséges rizst, most éppen vadhússal :-) Vagy nyuszival :-) Ismerkedik az ízekkel....de tetszik neki :-)  A sütik, a gyümölcsök, mind-mind ismeretlen számára. Szépen lassan megtudja majd, milyen az igazi vizsla élet :-)
Na igen, pl. a puha meleg ágyikót nagyon élvezi :-) Alig tudom kituszkolni az udvarra ebben a rossz időben, hogy legalább a pisi-kakit elintézze :-)  Kis tünemény....
Érkezése óta nagy a vendégjárás nálunk kutya fronton. Először Füge, majd Kajla, most pedig Csoki...
Mind vizsla kan, és mindnek köze van a VM-hez, és persze gazdisok :-) Néhány napra szállnak meg nálunk, amíg a gazdiknak "vizslamentes" programjuk van, és nem tudják őket magukkal vinni. Bufi toleráns velük szemben. Nem mondom, hogy szereti őket, vagy hogy örülne a vendégeskedésüknek, de elfogadja :-) Mondhatnám úgy is, fittyet sem hány rájuk :-) Igaz, néha már próbál ő is játszani velük.....valahogy ez neki még nagyon nem megy :-)

Nos, ezek az elmúlt 3 hét legfontosabb történései. Persze, sok fotó készült, mutatok néhányat.












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése